Over ons

Siempre Contigo

Elpatron Nutrition is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen. Van eiwitpoeders tot pre-workout blends, multivitaminen en specifieke supplementen voor zowel mannen als vrouwen, Elpatron Nutrition is erop gericht om iedereen te ondersteunen op hun weg naar optimale gezondheid en prestaties.

Ons brede scala aan producten is ontworpen met de modernste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding, waardoor we onze klanten effectieve, veilige en hoogwaardige supplementen kunnen bieden. Daarnaast bieden we bloedonderzoek diensten aan voor mannen en vrouwen om de vitaliteit te beoordelen en om de gezondheids- en fitnessdoelen beter te kunnen afstemmen.

Bij Elpatron Nutrition geloven we dat kwaliteit betaalbaar moet zijn, daarom bieden we onze supplementen aan tegen concurrerende prijzen. Onze missie is om te helpen bij het bereiken van gezondheids- en fitnessdoelen, ongeacht waar je je op je gezondheidsreis bevindt. Met Elpatron Nutrition, krijg je de ondersteuning die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Wie zijn wij?

Ik ben Marvin, 42 jaar en de oprichter van elpatron-nutrition.com. Mijn passies, waaronder fitness, bodybuilding, hardlopen en kickboksen, beoefen ik allen sinds mijn 15e levensjaar. Met uitgebreide ervaring in training en voeding, ben ik ook een voormalig personal trainer. In mijn jongeren jaren heb ik ook een aantal kickboksen wedstrijden gevochten op amateurniveau. Ik probeer nog altijd vaak in de sportschool aanwezig te zijn en dit varieert meestal van zo’n 4-5 dagen in de week naast mijn werk. Na het volgen van verschillende thaiboks trainingskampen, waaronder recentelijk bij Tiger Gym in Phuket Thailand in maart 2023, deelde ik hiervan mijn avonturen op mijn persoonlijke Instagram @insta_patron_070.

Het realiseren van mijn droom om mijn eigen supplementenlijn te hebben, is een feit. Mijn zorgvuldig ontwikkelde producten bevatten hoogwaardige ingrediënten waar ik volledig achter sta. Als voorstander van gezonde en gevarieerde voeding, wil ik anderen helpen gezondere keuzes te maken met de juiste supplementen, zowel voor fysieke als mentale gezondheid.

Behandel je lichaam als een tempeltje door voldoende te bewegen, te slapen en te rusten. Ontspan zo nu en dan en vermijd stress zoveel mogelijk.

Focus op het positieve, maak kleine stapjes bij veranderingen. Goede energie trekt goede energie aan. Zoek de juiste balans voor een harmonie tussen lichaam en geest. Elke dag is een kans om te leren en te groeien.

Denk positief en wees dankbaar voor elke dag. Laten we samen groeien!

Lichaam, geest en ziel.